FAQ

Waarom Likibu?

Met Likibu vindt u de beste aanbiedingen aan de scherpste prijzen en bent u er zeker van dat u boekt via betrouwbare websites. Zoek uw accommodatie door de beste zoekertjes te vergelijken met de grootste websites voor vakantieverhuur en vind zo uw droomvakantie.

Welke soorten accommodaties vind ik op Likibu?

U kunt allerlei soorten accommodaties op Likibu terugvinden. Van een appartement in Parijs, Rome, Londen, Barcelona of New York tot vakantiehuizen en villa’s op het platteland of aan zee en in eigen land of in het buitenland. Meer nog, u kunt uw vakantie ook spenderen in een unieke accommodatie zoals een kasteel, boot, joert enzovoort.

Waarom geen hotelkamer maar wel een vakantiehuis, appartement of villa boeken?

De prijs-kwaliteit van een vakantiewoning is in het algemeen hoger dan een hotelkamer. Naast de geldbesparing, ontvangt u ook meer voordelen indien u een vakantiewoning boekt. U hebt meer ruimte: een zit- en eetplaats, een keuken, een eventuele buitenruimte enzovoort. Dit is een groot verschil met hotelkamers, daar beschikt u (meestal) enkel over een slaapgedeelte. Samengevat, u krijgt meer ruimte voor bijna evenveel geld!

Kan ik alle partners en websites van Likibu vertrouwen?

Ja, natuurlijk. Alle websites die u op Likibu terugvindt, zijn oprecht, betrouwbaar en bieden volledig veilige geldtransacties. U kunt met volle vertrouwen een vakantie boeken via de partnerwebsites van Likibu.

Worden de accommodaties op de website van Likibu overal ter wereld aangeboden?

Ja. Likibu beschikt over een wereldwijd netwerk aan websites die accommodaties aanbieden. U kunt een accommodatie boeken in Europa, Amerika, Azië, Afrika en zelfs in Oceanië. Veel accommodaties worden aangeboden door plaatselijke inwoners wat uw ervaring des te rijker maakt.

Wat betekenen de begrippen "volledig huis", "privékamer" en "gedeelde kamer"?

“Volledig huis” betekent dat u het gehele huis of appartement tot uw beschikking hebt, u moet bijgevolg uw accommodatie niet delen met andere huurders. Een “privékamer” betekent dat u een enkele kamer in de accommodatie waarin u verblijft tot uw beschikking hebt, u zult de gemeenschappelijke ruimtes moeten delen met andere huurders. Een “gedeelde kamer” betekent dat u met andere personen in dezelfde kamer zal moeten verblijven.

Door te surfen op onze website geeft u ons toestemming cookies te installeren op uw computer of mobiele apparaten. Meer informatie