Zoekmachine gespecialiseerd in het vergelijken van vakantiewoningen

Vakantiewoningen en -huizen vergelijken. Wat is het?

U hebt er genoeg van dat reisagenten u nooit een budgetvriendelijke vakantie naar uw droombestemming aanbieden? Waarom regelt u uw reis niet zelf? Het is beter om uw volgende vakantie zelf te plannen: u kiest wat u wilt uitgeven aan uw accommodatie en welke opties voor u belangrijk zijn. Likibu helpt u met het vergelijken van verschillende vakantiewoningen in meer dan 200 landen.

Beschikbaarheid en tarieven van verschillende accommodaties vergelijken: het is gemakkelijk!

Het principe is snel en eenvoudig: u selecteert uw bestemming, u vult uw aankomst- en vertrekdata in, u vinkt eventueel een aantal andere opties aan en u krijgt meteen een overzicht van alle beschikbare accommodaties van verschillende websites voor vakantieverhuur. Een groot vakantiehuis in Italië, een gezellige chalet in Méribel, een villa met zwembad in Zuid-Spanje, een appartement aan zee in Barcelona of Mykonos… Het is aan u om de keuze te maken. Met Likibu wordt het plannen van uw reis een stuk eenvoudiger!

Likibu selecteert enkel de accommodaties die beschikbaar zijn op de door u geselecteerde data, wat u enorm veel tijdswinst oplevert. Als u op zoek bent naar een appartement in Rome om de Italiaanse Dolce Vita te beleven, vindt u met Likibu gegarandeerd uw logement. U spendeert geen uren meer aan de zoektocht naar een vakantiewoning, in plaats daarvan kunt u in gedachten uw koffers al pakken!

Met meer dan 1 miljoen accommodaties in meer dan 200 landen vindt u zonder twijfel de accommodatie waarna u al zo lang op zoek bent.

U hebt nog geen idee waar u tijdens uw volgende vakantie naartoe wilt? Geen probleem, u kunt via Likibu ook enkele topbestemmingen vinden waaruit u inspiratie kan opdoen.

U hebt uw volgende vakantie in Sydney, Hong Kong of San Francisco geboekt? Klik op de naam van de stad waar u uw volgende vakantie doorbrengt en wij geven u een overzicht welke bezienswaardigheden interessant zijn en welke activiteiten ondernomen kunnen worden. Het is een beetje toeristisch advies van ons maar het begin van een groot avontuur voor u!

Alles is mogelijk, ook last minute vakanties!

Op onze website vindt u allerlei soorten accommodaties in alle hoeken van de wereld. U hebt uw volgende vakantie nog niet geboekt en u bent nog op zoek naar een geschikte accommodatie? Geen zorgen, via Likibu kunt u ook last minute vakanties boeken in de stad of streek van uw voorkeur. Of u nu voor een weekend naar Europa wenst te reizen, bestemming Berlijn, Madrid of Milaan of liever een weekend in de stilte doorbrengt op het Nederlandse platteland of aan de Belgische kust, u vindt gegarandeerd een geschikte accommodatie. Want, uw tevredenheid is onze tevredenheid!

Door te surfen op onze website geeft u ons toestemming cookies te installeren op uw computer of mobiele apparaten. Meer informatie