Gemakkelijk uw accommodatie reserveren via Booking

Booking is een website waarbij u online accommodaties in meer dan 220 landen kunt boeken. Booking is opgericht in 1996 en is een dochteronderneming van de Priceline Group. De website is beschikbaar in meer dan 40 talen en telt meer dan 1 miljoen reservaties per dag. Booking heeft onlangs Villas.com opgericht, hierop vindt u meer dan 400.000 villa’s, appartementen en vakantiewoningen bij zelfstandige uitbaters.

Booking biedt allerlei soorten accommodaties aan, voor lange en korte vakanties, weekends of zakenreizen. De soorten accommodaties gaan van appartementen en kamers in kleine B&B’s, jeugdherbergen voor jongeren tot villa’s met privé-zwembaden en luxueuze vijfsterrenhotels met spa in een wereldstad.

Het grootte voordeel van boeken via de Booking website is dat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Een eigenaar kan uw reservatie niet weigeren of annuleren, alle accommodaties worden door professionals behandeld en beheerd. U kunt er dus op rekenen dat u uw vakantie zonder zorgen kan doorbrengen! De klantendienst van Booking staat voor al uw vragen ter beschikking, net zoals in een traditioneel hotel. Meer nog, Booking heeft ook een loyaliteitsprogramma waar u van vele voordelen kunt genieten.

Als u een appartement of hotelkamer boekt via Booking, komt dat op hetzelfde neer als u uw reservatie rechtstreeks via het door u gekozen hotel zou doen.

Met Likibu maakt u gemakkelijk de vergelijking tussen Booking en andere vakantieverhuurwebsites.

Door te surfen op onze website geeft u ons toestemming cookies te installeren op uw computer of mobiele apparaten. Meer informatie