Locasun: vakantiewoningen en campings

Locasun, een online reisorganisatie, verhuurt meer dan 65.000 vakantiewoningen en accommodaties op campings in onder andere Frankrijk, Spanje, Italië en meer! Locasun heeft reeds 10 jaar ervaring en bestaat uit een dertigtal medewerkers. Jaarlijks vertrekken er meer dan 170.000 reizigers met Locasun naar hun vakantiewoning aan zee, in de bergen, op het platteland of voor korte duur tijdens een weekendje weg. Als u op wintervakantie vertrekt en u boekt via Locasun uw reis, dan kunt u zelfs genieten van complete vakantieformules waar bijvoorbeeld skiverhuur is inbegrepen!

Om u te beschermen tegen onaangename verrassingen, wordt een verhuurcontract tussen Locasun en huurder afgesloten. Verder wordt een veilige betaling gegarandeerd en kunt u voor informatie of vragen bellen naar de Europese klantendienst.

Via Likibu kunt u op zoek gaan naar uw ideale Locasun vakantie en dit aan de beste prijzen. Of het nu om een vakantie op een camping in Kroatië of om een familieweekend in Frankrijk gaat, Locasun vindt gegarandeerd de ideale vakantie voor u terug.

Door te surfen op onze website geeft u ons toestemming cookies te installeren op uw computer of mobiele apparaten. Meer informatie