Uw vakantiewoning of appartement vinden via Interhome

Uw vakantiewoning of appartement vinden via Interhome

Interhome werd opgericht in Londen door twee Zwitserse zakenmannen en vierde in 2015 haar 50-jarig bestaan in de toerismesector. Interhome verhuurt jaarlijks 33.000 vakantiewoningen en appartementen in meer dan 30 landen. Via de website kunt u elk soort accommodatie boeken, of het nu om een villa, chalet of appartement gaat. Verder biedt Interhome nog een extra service aan: het volledige boekingsproces wordt voor u uitgevoerd, de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak worden voor u geregeld!

De klantendienst van Interhome is elke dag van de week bereikbaar en op elk moment van de dag om u de beste service te garanderen.

Als u op zoek bent naar een geschikte accommodatie voor uw volgende vakantie en u wil waar voor uw geld krijgen? Met Interhome bent u aan het juiste adres, Interhome biedt accommodaties van hoge kwaliteit aan. Via Likibu vindt u de beste vergelijkingen!

Door te surfen op onze website geeft u ons toestemming cookies te installeren op uw computer of mobiele apparaten. Meer informatie