Vakantiewoningen en appartementen op Wimdu

Vakantiewoningen en appartementen op Wimdu

Wimdu is een bedrijf van Duitse origine dat in 2011 is opgericht door een klein team van medewerkers. In de loop van de jaren is de website uitgegroeid tot een internationaal netwerk van 250 medewerkers die in alle uithoeken van de wereld verspreid zijn. De website bestaat in 15 talen en biedt 300.000 accommodaties in meer dan 100 landen aan.

Het platform biedt wereldwijd verschillende privé-accommodaties aan en is dus een ideaal alternatief op onpersoonlijke en vaak dure hotelkamers. Bovendien staan de gasten en de verhuurders met elkaar in verbinding, voor vele mensen versterkt deze verbinding de authentieke ervaring. Als u via Wimdu uw accommodatie boekt, dan kunt u veel geld besparen. De prijzen liggen namelijk gemiddeld 50% lager dan wanneer u boekt in hotels.

Om de kwaliteit van de accommodatie te garanderen, worden alle vakantiewoningen door een team van Wimdu gecontroleerd. Zo heeft ook de huurder de garantie dat alles in orde is met de accommodatie en komt hij niet voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien worden de momenteel 1 miljoen beoordelingen achteraf gecontroleerd door het bedrijf. Om ook deze veiligheid te garanderen, kunnen enkel huurders die in een woning of appartement verbleven een reactie achterlaten.

Met Wimdu kan een verzekering worden afgesloten om verhuurders tegen mogelijke schade aan het eigendom in te dekken. De klantendienst is elke dag van de week en op elk moment van de dag beschikbaar.

Vind met Wimdu uw ideale vakantiebestemming en accommodatie en vergelijk ze met andere websites. Via Likibu vindt u een overzicht.

Door te surfen op onze website geeft u ons toestemming cookies te installeren op uw computer of mobiele apparaten. Meer informatie