Stedentrip binnen of buiten Europa

U wilt er even tussenuit maar u hebt niet genoeg tijd om een lange vakantie te nemen? Geen probleem, met Likibu vindt u gegarandeerd een leuke citytrip naar Parijs, Rome, Barcelona, Amsterdam, Brugge of buiten Europa! Een citytrip is de ideale manier om er even tussenuit te knijpen, een nieuwe stad te ontdekken en te genieten van een andere cultuur in een vreemde stad. Een stedentrip naar een onbekende bestemming is de perfecte wijze om een stad gemakkelijk en snel te leren kennen. Bovendien kunt u op elk moment van de dag activiteiten ondernemen, of u nu een stad in de winter of tijdens de zomer bezoekt. Na een dag sightseeing, shoppen, musea bezoeken en uw beste fototechnieken boven te halen, wordt het steeds moeilijker om de blaren op uw voeten te negeren. Om uzelf even rust te gunnen, kunt u genieten van een aperitief op één van de vele terrasjes of van de gezellige warmte tijdens een maaltijd in een lokaal restaurant.


Populaire bestemmingen


Vertrek op stedentrip en huur uw accommodatie via Likibu

Kies uw ideale accommodatie

Een stedentrip hoeft niet zo duur te zijn zoals u in eerste instantie zou denken! Met Likibu hebt u de keuze uit meer dan 3 miljoen accommodaties in meer dan 200 landen, gaande van vakantiewoningen, villa’s, chalets, appartementen, studio's tot kastelen en boten. Stel zelf uw ideale vakantie samen met Likibu en dit aan de beste voorwaarden en prijs.

Voor u is luieren aan het zwembad de ideale ontspanning na een zware dag vol nieuwe indrukken? Boek nu uw vakantiewoning in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en verder! U logeert liever het oude stadscentrum met zicht op enkele typische gebouwen? Geen probleem, met Likibu vindt u appartementen en studio’s midden in de stad van uw voorkeur. U spendeert uw vakantie liever bij lokale inwoners om u volledig te laten onderdompelen in de nieuwe cultuur? Kies voor een B&B met lokale uitbaters of boek een kamer bij een lokale inwoner. Er zijn veel voordelen verbonden aan het logeren bij locals, deze mensen zijn namelijk geboren en getogen in het land waar u naartoe reist en kunnen u alles vertellen over de cultuur, de lokale gewoonten, de culinaire hoogtepunten in de beste restaurants, de must do’s enzovoort! Kies een leuke of originele accommodatie voor uw citytrip uit het grote aanbod van Likibu, of u uw vakantie nu ruim op voorhand plant of een last minute vakantie boekt.

Een oneindig aanbod

Een citytrip naar Spanje, het land van de fiestas en siestas, is altijd een goed idee. Kies voor een stedentrip in het bruisende Barcelona en wissel uw bezoeken af met ontspanning aan het strand. Hoogtepunten van Barcelona zijn natuurlijk La Sagrada Familia, Parc Güell, La Rambla enzovoort! Een stedentrip kan in ook in Madrid, waar het Koninklijk Paleis, het Retiropark, Plaza Mayor enkele bezienswaardigheden zijn. Andere bestemmingen zijn Sevilla, Granada, San Sebastian, Valencia, Cordoba enzovoort. Ook hebt u voldoende keuze uit ons aanbod op eilanden zoals Ibiza, de Canarische Eilanden, Tenerife waar u uw vakantie kan doorbrengen.

Leven zoals een God in Frankrijk, of in dit geval: vakantie nemen zoals een God in Frankrijk. Het is een veel gebruikt gezegde om La Douce France te typeren. Het land heeft alles: bergen, zee & strand en geweldige steden. Een romantische citytrip in La Ville Lumière is heel populair onder vakantiegangers. In Parijs kunt u een hele reeks aan bezienswaardigheden bezoeken, gaande van de Eiffeltoren, Notre-Dame, Arc de Triomphe en zoveel meer! Straatsburg is ook een populaire bestemming onder vakantiegangers, te danken aan het mooie historische stadscentrum en de rijke geschiedenis van de stad. Een citytrip in het noorden zegt u niks? Geen probleem, vertrek dan naar Nice, Montpellier, Bordeaux of Marseille in het zuiden. Een stokbrood met kaas eten en een glaasje wijn erbij, niks is zo ontspannend dan dat u het op uw eigen terras kan doen.

La Dolce Vita, het is slechts één woord om Italië te omschrijven. Het land van de pasta en pizza, van mooie steden en rijke cultuur, het land dat zoveel meer is dan temperamentvolle Italianen en mooie auto’s. Een citytrip naar Rome, Milaan, Venetië of verder. Rome met zijn reusachtig Colloseum, Milaan als modestad van Italië en Venetië met zijn kanalen en gondels. Er zijn duizend-en-één redenen om naar Italië te vertrekken en enkele dagen rond te trekken. Boek daarom vandaag uw accommodatie in Florence, Pisa of Verona en laat u meeslepen door de Italiaanse cultuur en zijn vele, vele hoogtepunten.

Waar wacht u nog op?

Een citytrip in één van deze landen is slechts een voorbeeld van de meer dan twee miljoen accommodaties die Likibu telt. U kunt ook kiezen voor een citytrip in Londen, Berlijn, Lissabon, New York, Tokio enzovoort. Met Likibu vindt u de beste aanbiedingen aan de beste prijzen, of u nu een vakantiewoning in het zuiden of een chalet in het noorden huurt. Met de zoekfilters kunt u extra opties aanduiden en zo uw vakantie op maat kiezen én boeken. Twijfel niet langer en kies voor Likibu, de eerste zoekmachine gespecialiseerd in het vergelijken van websites voor vakantieverhuur.


Door te surfen op onze website geeft u ons toestemming cookies te installeren op uw computer of mobiele apparaten. Meer informatie